Hvad byder du uventede og uønskede gæster i dit IT-miljø?

Oplev en revolution inden for cybersikkerhed! Microsoft, BlueVoyant og APENTO byder dig velkommen til et enestående sikkerhedsseminar, hvor vi dykker ned i tidens komplekse trusler og nødvendigheden af holistisk beskyttelse.

Stå stærkt mod cybertrusler med en integreret tilgang – sådan!

Tag med os på en rejse gennem det digitale landskab, hvor vi udforsker, hvordan moderne cybertrusler bliver stadig mere avancerede og udvikler sig med lynets hast. Vi afslører, hvordan traditionelle sikkerhedsforanstaltninger ikke længere er tilstrækkelige til at modstå disse angreb, og hvorfor en integreret tilgang er afgørende for at beskytte din organisation. 

Ved seminaret vil vores eksperter dele indsigt i, hvordan dit sikkerhedsteam kan styrke deres evne til at opdage trusler tidligt og overvåge dem på tværs af hele den digitale infrastruktur. Lær, hvordan de rigtige værktøjer kan være forskellen mellem at blive en statistik i en sikkerhedsbrist eller at stå stærkt mod selv de mest avancerede angreb. 

Seminaret er for dig, der er CIO, CISO, IT Manager, Security Architect eller sidder i en lignende rolle.

Deltag i seminaret og bliv rustet til at møde morgendagens udfordringer inden for cybersikkerhed.  

Vi byder på et stærkt line-up med fire talere, der alle er eksperter inden for cybersecurity

Kristoffer Rosenmeier, Specialist Manager, Security & Compliance hos Microsoft
Hvordan ser detaktuelle trusselsbillede ud, og hvad er Microsofts syn på cybersecurity? Du får et indblik i, hvordan Microsoft investerer i denne udfordrende verden, både nu og fremadrettet, og du får inspiration om Microsofts innovative tilgang med banebrydende initiativer som Security Copilot og AI, der styrker digitale forsvar og beskytter digitale økosystemer. 

Christian Rykov og Lilja Fjeldsted fra Bluevoyant
Identitetsbaserede angreb steg med over 1000 % i 2023. Det stiller nye krav til virksomheder, SOC-leverandører og samspillet mellem kunde og leverandør. Du får indblik i, hvordan BlueVoyant arbejder med Sentinel og M365 for at løse udfordringer omkring identitetsbaserede angreb. BlueVoyant er en af få udvalgte designpartnere til Microsoft Co-Pilot, og Christian og Lilja præsenterer erfaringer og use cases med produktet.  

Morten Thomsen, Cloud Security Architect hos APENTO
I en verden hvor alle potentielt er mål for cyberangreb, er det vigtigt at have en struktureret tilgang til beskyttelse af virksomheden. Hør om APENTOs tilgang til sikkerhed på Microsoft E5 licensen. Vi ved, hvad der skal til, og læner os altid op ad Microsoft best practise. Når dette gøres sammen med sund fornuft, kommer vi langt. I APENTO arbejder vi ud fra, at kunderne skal have gevinst af deres sikkerhedsinvestering med det samme.  

Tid, sted og tilmelding

Tid
Tirsdag den 21. maj 2024 kl. 8.30 – 13.30

08:30 – 9:00                                   
09:00 – 11:00
11:00 – 11:30
11:30 – 12:30
12:30 – 13:30

Morgenmad og registrering 
Velkomst og indlæg 
Kaffepause 
Indlæg
Frokost og tak for i dag

Sted
Comwell Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Tilmelding
Bemærk, der er et antal begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede nu ved at sende en e-mail til: event@apento.com 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!