APENTO: Historien bag

Hvordan startede det?
I 2017 forlod Peter, Ronni og Jens Ole deres fuldtidsjobs som IT arkitekter/konsulenter og startede hver især deres egen freelance virksomhed. Alle havde gennem mange år arbejdet for nogle af de største Microsoft partnere i Danmark. Peter, Ronni og Jens Ole kendte hinanden gennem deres arbejde og forskellige Microsoft Communities i Danmark, så da de tre begyndte som freelancere, blev de hurtigt enige om at mødes og udveksle erfaringer og viden, men også for at se om de kunne gøre noget mere sammen.

Det stod hurtigt klart, at de sammen stod meget stærkere og kunne tilføre professionalisme og high-end konsulentydelser til både private virksomheder og offentlige institutioner, baseret på Microsoft produkter og teknologier. Med tilsammen mere end 65 års erfaring har de hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder med at få mest muligt ud af deres Microsoft produkter og samtidig hjulpet disse virksomheder med deres digitale transformation til Microsoft Azure.

I august 2018 startede de APENTO, en sammentrækning af ”append to”, en ny virksomhed for alle Microsoft eksperter, der ønsker at arbejde med de mest fantastiske virksomheder i Danmark og i udlandet.

 

Vores mission:
Sammen med vores konsulenter og kunder skal vi have det sjovt, være frontkæmpere og på samme tid implementere fantastiske og banebrydende løsninger baseret på Microsoft teknologier.

  • We want to append to (APENTO) your business, so we all can do more!
  • We strive to do our best, every day, every hour, every minute.

 

Peter, Ronni and Jens Ole