Microsoft 365

Øge jeres produktivitet med Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 suiten er en samlet løsning fra Microsoft, der indeholder de værktøjer din virksomhed og medarbejdere har behov for, for at sikre produktiviteten og samtidig sørge for at sikkerheden er i top. Ud over Office 365 applikationerne til pc eller Mac, får man adgang til mobile apps, så medarbejderen kan arbejde på netop den enhed de ønsker.

Microsoft 365 består af følgende hovedprodukter:

  • Windows 10
  • Office 365 og Teams
  • Sikkerhed

Produkterne er hjørnestenene i den moderne arbejdsplads, hvor virksomhedens medarbejdere kan arbejde, frit hvor de vil, tilgå virksomhedens ressourcer og data, mens sikkerheden stadig er helt i top. Hos APENTO arbejder vi, -som Microsoft Elite partner, sammen med Microsoft, om de nyeste teknologier og kan derfor rådgive netop din virksomhed herom.

Windows 10

Microsofts kraftfulde operativsystem med indbygget sikkerhed, administrationsmuligheder og produktivitetsfunktioner. Operativsystemet funktionsopdateres 2 gange om året.

Office 365 og Teams

Dine slutbrugere får her ”best-in-class” applikationer, der hjælper dem med at håndtere dagligdagen optimalt. De innovative applikationer i Office 365, Outlook, Word, Excel og PowerPoint hjælper og guider dine brugere, så hverdagen bliver produktiv. Teams sørger for, at tilgangen og samarbejdet er i top, både internt og eksternt. Alle data gemmes naturligvis i skyen helt automatisk.

Sikkerhed

Når sikkerhedsprodukterne i Microsoft 365 suiten er implementeret, så guider de medarbejderne igennem en ellers svær balancegang, mellem at dele data og sørge for at virksomheden overholder GDPR.

Bagved det hele kan IT afdelingen hjælpe og holde øje med, at sikkerheden og data ikke bliver kompromitteret. Microsoft 365 sørger for, at der er fuld gennemsigtighed på tværs af enheder, data og regler.

APENTO kontakt

Hos APENTO er de produkter, der ligger i Microsoft 365 suiten et stort fokusområde! En stor del af vores forretning er netop rådgivning og implementering af produkterne i Microsoft 365.

Jens Ole Kragh

Konsulent og rådgivning