Azure Virtual Desktop

Ukompliceret, intelligent og sikker adgang til din virksomheds data og applikationer

Azure Virtual Desktop

Få adgang til Windows 10-skrivebordet og -programmer hvor som helst på en hvilken som helst enhed. 

Uanset hvilken enhedstype (Windows, Mac, iOS, Android) du har, kan du oprette en fjernforbindelse til din virksomhed med Azure Virtual Desktop. Det giver medarbejderen en fleksibilitet og frihed til at tilgå virksomhedens programmer og data på en meget sikker måde. Løsningen kan skalere på meget kort tid, ligesom ressourcerne automatisk kan slukkes, hvis de ikke skal anvendes. På den måde får virksomheden et meget stærkt værktøj til at øge produktiviteten hos medarbejderne samtidig med at der er styr på ressourcerne. Let, fleksibelt og omkostningseffektivt!

Brugsscenarier:

 • Ekstern adgang til virksomheds ressourcer (Apps/Data)
 • Erstatning for Citrix/Remote Desktop Services
 • Styring af adgang for eksterne samarbejdspartnere
 • Sikkerhedszoner for administration af IT-infrastruktur mm.
 
APENTO har været med til at designe og implementere mange forskellige brugsscenarier af Azure Virtual Desktop. Fælles for dem alle er, at sikkerheden er i højsædet og bruger oplevelsen er i top.
 

 

Windows 10 Enterprise multi-session, skalér på få minutter

Azure Virtual Desktop bygger på en tilrettet version af Microsofts kraftfulde Windows 10 operativsystem med indbygget sikkerhed, administrationsmuligheder og produktivitetsfunktioner. Hvordan WVD skal designes afhænger af mange ting, f.eks. hvilke applikationer skal anvendes, hvor mange ressourcer skal der tilknyttes og hvem skal anvende Azure Virtual Desktop. 

 

Problemfrit Office 365 og Teams via Azure Virtual Desktop

Giv medarbejderne den samme oplevelse som med et lokalt skrivebord eller en lokal bærbar computer – uanset om du administrerer din indbakke med Outlook, deler filer på OneDrive/SharePoint eller samarbejder med kolleger via Microsoft Teams-møder. Det er helt problemfrit for brugeren!

 

Sikkerhed, indbygget og intelligent

Tilgangen til Azure Virtual Desktop understøtter Microsoft Conditional Access, hvor compliance regler checkes inden der gives adgang. Er compliance ikke som forventet, skal bruges afgive MFA via mobiltelefonen (Microsoft Authenticator, SMS eller opkald).

 

Hvilken licens kræver Azure Virtual Desktop

Langt de fleste virksomheder har i dag licens til Azure Virtual Desktop, da den er indeholdt i en lang række af Microsoft cloud licenser.

 • Microsoft 365 E3/E5
 • Microsoft 365 A3/A5
 • Microsoft 365 F3
 • Microsoft 365 Business Premium*
 • Windows 10 Enterprise E3/E5
 • Windows 10 Education A3/A5
 • Windows 10 VDA pr. bruger

* Microsoft 365 Business Premium hed Microsoft 365 Business før den 21. april 2020.

 

Få en Azure Virtual Desktop demo adgang

Kunne I godt tænke jer at prøve et Azure Virtual Desktop demo miljø? Udfyld formularen og få en uforpligtende adgang til at teste teknologien.

 

APENTO kontakt

Hos APENTO er vi specialister i Azure Virtual Desktop og har implementeret AVD til mange forskellige brugsscenarier. Vi har rådgivet, designet og implementeret AVD hos Danmarks største virksomheder og vil du høre mere, så tag fat i APENTO.

Jens Ole Kragh

Konsulent og rådgivning

Download quickguiden

Download quickguiden her