Information om hjemmesidens brug af cookies

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Apento ApS
CVR 39605767
E-mail: info@apento.com
Telefon: +45 2085 9154

Samtykke til cookies

Når du klikker på ”Accepter alle” i cookiebanneret, giver du samtykke til, at der sættes cookies til de formål, som er angivet i banneret. Ønsker du kun at give samtykke til nogle cookies, kan du vælge de ønskede cookies til og fra, og trykke på ”Gem og Luk”. Ønsker du ikke at give samtykke til cookies, skal du vælge alle fra og trykke på ”Afvis alle”. I cookiebanneret kan du også trække et samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Vær opmærksom på, at du ikke kan fjerne ”nødvendige cookies”, da de er en forudsætning for, at siden kan fungere.

Hvilke cookies sættes

Under ”Læs mere” i banneret eller på ‘indsæt link til underside om cookies’ kan du se, hvilke cookies der sættes, hvem der sætter cookies, formålene, udløbsdatoen og om cookies sættes af 3. part.

Sådan afviser eller sletter du cookies eller trækker samtykket tilbage

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til cookies for fremtiden ved at klikke på ikonet ”i bunden af skærmen” nede i venstre hjørne af skærmen, som åbner banneret igen, og som er synlig på alle sider på hjemmesiden. I bunden af banneret kan du fravælge
alle cookies, der ikke er nødvendige for at få siden til at fungere. Hvis du kun har valgt nogle fra, skal du trykke på ”Gem og Luk”. Hvis du har valgt alle cookies fra, skal du trykke på ”Afvis alle”. Dit samtykke vil herefter være opdateret.

Du kan også altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services,
du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan også slette cookies, der allerede er sat, og trække dit samtykke tilbage: Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:

Apento ApS
Lyøvej 28
DK-7400 Herning
Tlf.: 2085 9154
E-mail: info@apento.com
CVR-nr. 39605767

Cookiedeklaration

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent m.v.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter i det omfang, at disse oplysninger er kendt.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@apento.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.