Microsoft Azure

Transformer din virksomhed til Microsoft Azure!

Microsoft Azure

Microsofts cloud (skytjeneste) hedder Azure og er en samling af +200 services. Microsoft Azure er altid i vækst, og derfor har man – som virksomhed – altid adgang til den mest moderne teknologi. Langt de fleste virksomheder, der har taget Azure i brug, kører i en hybrid, hvor noget stadig kører on-premise, noget kører i Azure. Dermed kan virksomheden selv bestemme om nye services skal etableres i Azure eller on-premise. Den digitale transformation er dog i gang og langt de fleste nye services bliver etableret i Azure og meget gerne som Software as a Service (SaaS).

Azure er overordnet delt op i 3 områder.

  • Infrastructure as a Service (IaaS)
  • Platform as a Service (PaaS)
  • Software as a Service (SaaS)

 

APENTO har meget stor erfaring med at hjælpe kunder ud i Azure og vores mål er altid at få flyttet til en Software as a Service løsning, hvis det kan lade sig gøre. Det gælder både forretningskritiske systemer, men også øvrige applikationer/systemer. Med en SaaS løsning udnytter din virksomhed nemlig Azure’s fulde potentiale, og den får en løsning uden store driftsmæssige omkostninger, da Microsoft varetager langt den største del (hardware, os, software).

Vil du i gang med din virksomheds digitale transformation mod Azure, så er APENTO den rette Microsoft partner for jer!

 

APENTO kontakt

Hos APENTO er Microsoft Azure et meget stort fokusområde og en stor del af vores forretning er netop rådgivning, implementering og ”governance” af, og omkring, Microsoft Azure.

Peter Selch Dahl

Konsulent og rådgivning