Managed SIEM & MDR

Få en Best-in-Class Managed SOC til din virksomhed 

Danmark er igennem de sidste par år blevet ramt af flere hackerangreb og det har bragt diskussion om professionel SOC løsninger ind på både ledelse- og bestyrelsesniveau.

Både små som store virksomheder er blevet ramt hårdt og nogen virksomheder er endda ramt på deres eksistence. 

Udvide jeres investering i Microsoft sikkerhedssuite med en professionel SOC, som gør at I kan sove trygt om natten mens jeres virkomheds IT-systemer overvåges 24/7 af nogen af branchens absolut bedste eksperter.

APENTO tilbyder i samarbejde med BlueVoyant den bedste Managed MDR løsning i Danmark

✓ Eliminere de blinde vinkler
✓ Prioritere IT-afdelingens indsatser
✓ Handle proaktivt

Med APENTO Device Analytics kan I overvåge samtlige Windows-klienter i én løsning

 På alle væsentlige områder tager APENTO Device Analytics temperaturen på jeres Windowsklienter og viser jer status på overskuelige dashboards.

Få for eksempel indsigt i reelle start-op tider og klart svar på, hvor mange og hvilke Windowsklienter, der ikke er krypterede eller sikkerhedsopdaterede. Pinpoint de mest upålidelige maskiner, og eliminer tidsspilde som følge af blå skærm.

Power BI dashboards giver dig overblikket

Med APENTO Device Analytics får I samlet al info på et sted om, hvordan Windowsklienter kører, hvilke funktioner, der er slået til, og hvordan de er opdateret.

Data opbevares i Microsoft Azure og tilgås via APENTO Device Analytics Power BI-rapporter i form af dashboards.

Herfra kan I dykke ned i de underliggende data, belyse udfordringerne yderligere og identificere den enkelte maskine med problemer.

Få indsigt i alle Windows-klienter på et sted

Analyserne i APENTO Device Analytics samler data fra alle jeres enheder og præsenterer dem som overskuelige søjlediagrammer, grafer og lagkagediagrammer i Power BI dashboards.

Hvis I ønsker det, er der naturligvis også mulighed for at vise analyserne i PDF-format og regneark.

Hvad siger kunderne?

“I en urolig tid med store hackerangreb er det betryggende at vide, at alle sikkerhedsindstillinger er opdateret og konfigureret rigtigt. APENTO Device Analytics giver os konstant indblik i, hvilke maskiner der udgør en sikkerhedsrisiko.”

IT-kontorchef Haim Atar
Koncern IT
Københavns Kommune

Vil du vide mere og se løsningen?

Er du interesseret i at høre mere om APENTO Device Analytics, og vil du gerne have en gennemgang af løsningen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jesper Drechsler Nielsen

Sales Director

Kontakt os vedr. Managed SOC